Boek in de zomer, minimaal 20% korting op jouw ruimte! Meer informatie…

“We willen de ideale gelegenheid bieden om professionals te inspireren” – René Steuer over Drinks @ Studio Utrecht CS🥂

“Of je nu ondernemer, freelancer of medewerker bent, een goed zakelijk netwerk is van onschatbare waarde”, aldus René Steuer, eigenaar en CEO van Space to Create. Daarom bedacht hij iets nieuws voor ons business center: Drinks @ Studio Utrecht CS. Een netwerkevent waar je elke eerste donderdag van de maand welkom bent om op een ontspannen manier nieuwe mensen te ontmoeten. We stelden hem als bedenker en spreker bij de kick-off een paar vragen over het event.

Hoe is het idee van Drinks @ Studio Utrecht CS ontstaan?

“Het is ontzettend belangrijk om actief te blijven netwerken, want zelfs het maken van één nieuwe connectie of het horen van één nieuw idee kan al een winst zijn voor je hele carrière.

We zitten natuurlijk op een prachtige locatie in hartje Utrecht, aan het Stationsplein, waar het overdag bruist van de energie. Graag zetten we die energie ‘s avonds door in de vorm van diverse bijeenkomsten en events. Het idee van Drinks @ Studio Utrecht CS was dus eigenlijk een inkoppertje. We willen hiermee de ideale gelegenheid bieden om professionals te inspireren en te helpen bij het vergroten van hun netwerk. Wie weet wordt er tijdens zo’n avond wel het zaadje gepland voor een nieuw project of idee.”

Wat kunnen we deze avond verwachten?

“Naast een DJ, cocktailbar en diverse hapjes, start het event altijd met een inspirerende spreker. Er wordt iets verteld over actuele, innovatieve onderwerpen en verschillende routes naar succes. We willen professionals op een informele manier bij elkaar brengen. Na een week hard werken is dit dé perfecte gelegenheid om geïnspireerd te raken en stoom af te blazen op het leukste plekje in Utrecht.”

“Iedereen is creatief”

Wat ga jij ons vertellen tijdens de kick-off van het event?

“De eerste editie van het event trap ik af als spreker. Ik ga jullie iets vertellen over pieken na een crisis: het is lastig, maar zeker mogelijk. Een crisis kan zelfs nieuwe kansen bieden voor ondernemers die bereid zijn om te innoveren en zich aan te passen aan de veranderende omstandigheden.

Een van de belangrijkste dingen die je als ondernemer kunt doen in zo’n situatie is je richten op nieuwe kansen en mogelijkheden. Hiervoor is het wel nodig om de creatieve processen in je brein optimaal te kunnen inzetten. Ik wil daarom meer vertellen over hoe je jouw eigen creatieve proces stimuleert. Iedereen is creatief, maar vaak weten we niet hoe we dat moeten aanzetten.”

Wanneer is de avond volgens jou geslaagd?

“Ik vind het altijd inspirerend om nieuwe mensen te ontmoeten en te horen wat zij doen en wat hen drijft. Als ik met nieuwe ideeën en inzichten naar huis ga, dan is het voor mij een succesvolle avond geweest.”

De eerste editie van Drinks @ Studio Utrecht CS is op 6 april 2023. Meld je aan!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt van ons een maandelijkse nieuwsbrief met interessante en vakgerelateerde artikelen. Je kan je altijd weer uitschrijven indien je deze niet meer wil ontvangen

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

“We willen de ideale gelegenheid bieden om professionals te inspireren” – René Steuer over Drinks @ Studio Utrecht CS🥂

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)