Update 18 dec: Lees hier hoe we met de coronamaatregelen omgaan.

Dagkaart flexwerken

Heb je een werkplek nodig op een top locatie? Dan zit je bij ons goed. Tegenover Utrecht Centraal vind je Space to Create. Met een dagpas flexwerken kan je kiezen uit meerdere werkplekken. Neem plaats aan een sta- of zittafel, en maak vrij gebruik van onze bel-hokjes, stilteruimtes en andere openbare werkplekken. 

Dagkaart: €15

Dagkaart met lunch: €25
exclusief btw

9:00 - 18:00

Over

Met een dagkaart flexwerken kan je de hele dag bij ons komen werken inclusief koffie, thee razendsnel wifi en meer. Vind je werkplek aan een van onze sta-/zittafels, en gebruik onze belhokjes als je in privacy een belletje wilt doen. Bevalt zo’n dagje werken bij ons en wil je dat vaker doen? Misschien is dan een van onze co-working memberships wel wat voor jou.

Inbegrepen

Drankjes

Glasvezel internet

Stilteruimtes

Belhokjes

10% korting op vergaderruimtes

Creativity starts here

Evenementruimte

Livestream-studio

Bedrijfsondersteuning

Huur een trainer, spreker of opdrachtnemer

Netwerk borrel

Donderdag om de week

Inspiration Factory 1x per maand

VanMoof fietsen

Whiteboard-wall

Teken op de muren

In hoogte verstelbare tafels

Switch naar staand-bureau

Herman Miller bureaustoelen

Scrum-agile ruimtes

Impressie

Instagram recente posts

spacetocreateutrecht_nametag

Covid-19 maatregelen

Wij doen iedere twee uur een desinfectieronde om er voor te zorgen dat alle oppervlakten schoon blijven. Deurlinken, koffieapparaat, tafels, stoelen; we houden het steriel!

Door onze ruime lokalen, gangen en openbare ruimten kunnen wij overal 1,5 meter afstand waarborgen. De tafels  in de ruimtes staan ruim uit elkaar, en door de inrichting kan je je vrij bewegen zonder opstoppingen.

We hebben op onze locatie een zeer hoogwaardig ventilatiesysteem dat verse lucht naar iedere ruimte brengt en deze ook weer afgevoerd. We hebben dus constante verse lucht van buiten en geen recirculatie. Ook hebben we verschillende co2 meters geplaatst op onze locatie die alleen een hoge kwaliteit hebben aangegeven.

Handen wassen! Een van de belangrijkste dingen die je kan doen om het risico op besmetting te verlagen is het wassen van je handen. Wij zorgen er daarom voor dat zeep en desinfectiemiddelen altijd in de buurt zijn. 

Bereikbaarheid

Space to Create is gelegen naast meerdere grote Interparking Parkeergarages:

  • Interparking P1: Spoorstraat 22, 3511 EN Utrecht
  • Interparking P2: Spoorstraat 17, 3511 EN Utrecht

De tarieven voor parkeren zijn:

  • Tarief 4 uur voordeelkaart (1x in en uitrijden): ma – do € 7,-
  • Tarief 4 uur voordeelkaart (1x in en uitrijden): vr – zo € 8,50
  • Tarief day trip parking (24u): ma – vr  €25,-

Eigen parkeerplaats mogelijk op aanvraag

Meer informatie over parkeren

Space to Create zit direct tegenover het Utrecht Centraal Station. Vanuit de Stationshal neem je de uitgang “centrum” en kom je op het Stationsplein. Je kijkt nu richting de ingang van winkelcentrum Hoog Catharijne. Loop nu 50 meter naar rechts over het Stationsplein en je ziet ons!

Looproute station

Play Video

Looproute parkeerplaats

Play Video

Facilitators, trainers, sprekers en vakexperts

Heb jij een bijeenkomst, project of evenement waarbij jij een vakexpert kan gebruiken? Kijk dan naar ons brede netwerk van professionals en ervaren trainers.
UX Design & Web-development

Marlon Augustijn

Hi, ik ben Marlon. Inmiddels sta ik al ruim tien jaar aan het roer bij First Aid Marketing. Met advies over conversieoptimalisatie, SEO en UX help ik organisaties en ondernemers online te groeien.
UX Design & Web-development

Eddy Boeve

Als conversiespecialist helpt Eddy niet alleen organisaties om hun effectiviteit meteen te verbeteren, maar traint hij ook online afdelingen om structureel usability-verbetering, conversieoptimalisatie en A/B-testen in de organisatie in te zetten.

Ontdek onze events

Kennis-evenementen, borrels, webinars en meer. Bekijk wat wij en onze partners op de planning hebben staan. Schrijf je in en doe mee, inschrijvingen zijn open voor iedereen.
Geen evenementen gepland

Boek een dagkaart flexwerken

Dagkaart flexwerken

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)