Boek in de zomer, minimaal 20% korting op jouw ruimte! Meer informatie…

Microsoft Surface Hub 2: De toekomst van vergaderen?

Microsoft heeft in mei 2018 de nieuwe Surface Hub 2 aangekondigd. Op 24 september toonde microsoft de eerste beelden van dit product. Het gaat om een scherm van 50,5 inch die zowel horizontaal als verticaal gedraaid kan worden. Het scherm biedt ondersteuning aan de surface pen waar digitale schetsen en aantekeningen gemaakt kunnen worden. Daarnaast bevat het scherm een 4k video camera voor videoconferenties, en een touch sensor om gebruikers snel te laten inloggen.

De Surface Hub 2 van microsoft ziet er enorm futuristisch uit, en geeft een nieuwe kijk op vergaderen en samenwerken. Meerdere schermen kunnen aan elkaar gekoppeld worden om een groter oppervlak te creëren waar meerdere mensen tegelijkertijd kunnen werken. Een high-tech take op het agile werken. Helaas zal aan deze tech ook een flink prijskaartje hangen. Zijn voorganger, de eerste Surface Hub van 55 inch, kostte maarliefst 8000,- euro. Kleine kans dus dat je deze schermen binnenkort op veel kantoren zult tegenkomen.

Ondanks dat deze technologie nog iets te duur is, geeft het wel een hele futuristische blik op het werken in de toekomst. Steeds meer ontwikkelaars zien het toekomstig nut van tablets in. Zowel Apple als Microsoft zijn hard aan het werk om hun tablets te optimaliseren en de consument voor zich te winnen. Ieder jaar worden tablets gebruiksvriendelijker en duidelijker afgebakend als productief apparaat, en er is een goede kans dat tablets in de toekomst niet meer weg te denken zijn uit het dagelijks leven. Ook de Surface Hub 2, hoe futuristisch het er ook uitziet, zou wel eens in de nabije toekomst een prominente rol in het bedrijfsleven kunnen gaan innemen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt van ons een maandelijkse nieuwsbrief met interessante en vakgerelateerde artikelen. Je kan je altijd weer uitschrijven indien je deze niet meer wil ontvangen

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Microsoft Surface Hub 2: De toekomst van vergaderen?

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)