Kom netwerken op het gratis event, iedere eerste donderdag van de maand! Meer informatie…

1 - 6 personen

2

Studio En-Suite Space

Onze Studio En-Suite Space is een knusse maar overzichtelijke studio-ruimte met uitzicht op het Stationsplein. Ideaal voor jouw creatieve uitingen!

Yellow Space

Deze ruimte biedt plaats aan maximaal 12 personen. De Yellow Space is een ruimte met veel natuurlijk licht. In het midden van de ruimte staat een grote ronde tafel, met nog twee zitplaatsen bij het raam.

Pop Art Space

Deze ruimte biedt plaats aan 10 personen. De stoelen zijn van het merk Herman Miller, alom geprezen voor zijn comfort. Ook is er een 65 inch presentatiemonitor en HDMI kabel inbegrepen waardoor je direct je laptop kan aansluiten. Voor Apple gebruikers hebben wij ook een thunderbolt en usb-c adapter voor het aansluiten van je Macbook.

Blue Space

De Blue Space is een ruimte met natuurlijk licht en een uniek karakter. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 10 personen. De Herman Miller stoelen bieden de hele dag comfort, en het 65 Inch presentatiescherm zorgt dat je altijd haarscherp alles kan presenteren.

Library Space

De Library Space is een grote ruimte dat plaats biedt voor 10 personen. De ruimte beschikt over een grote whiteboardmuur en een 65 inch presentatiescherm.

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Library Space

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)