Boek in de zomer, minimaal 20% korting op jouw ruimte! Meer informatie…

Space to Create is coronaproof!

Nu de zon steeds meer begint te schijnen, de aangekondigde versoepelingen en met onze verhuizing naar onze nieuwe toplocatie pal naast Utrecht Centraal achter de rug. Kijken wij voorzichtig en met gepast enthousiasme naar de aankomende periode.

De crisis waarin we verzeild zijn geraakt, raakt ons allen. We vinden het hartverwarmend en bovenal hoopgevend om te zien wat voor creatieve oplossingen er worden bedacht voor ontstane problemen, alleen samen komen we hier doorheen.

Wij zijn momenteel druk bezig met het klaarmaken van onze nieuwe locatie zodat deze 100% zal voldoen en aansluiten op de nieuwe anderhalve meter samenleving. Met het implementeren van looproutes tot aan het plaatsen van desinfectie pompjes aan alles word gedacht. Ook kan op de nieuwe locatie gemakkelijk 1,5 meter afstand gewaarborgd worden. Dit is allemaal in lijn met de voorschriften van de branche organisatie NRTO en RIVM. Met deze aanpassingen vertrouwen wij erop dat wij dezelfde service kunnen bieden die menig van jullie van ons gewend zijn.

Zal het dan toch gebeuren dat iemand uit jouw team af zegt vanwege het virus hebben we een backup plan. Zo hebben we natuurlijk video conferencing. Zo kan iedereen simpel inbellen en kan jouw training/vergadering altijd doorgaan!

We zullen het nog een paar weken zonder jullie moeten doen, maar staan klaar om jullie weer te kunnen verwelkomen met een goeie kop koffie en een grote glimlach, op gepaste afstand natuurlijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt van ons een maandelijkse nieuwsbrief met interessante en vakgerelateerde artikelen. Je kan je altijd weer uitschrijven indien je deze niet meer wil ontvangen

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Space to Create is coronaproof!

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)