Studio Utrecht CS

Locatie voor streaming events en creatie video content 

Utrecht heeft met de nieuwe locatie van Space to Create aan het stationsplein een unieke studiolocatie.
Met direct uitzicht op een van de drukste pleinen kunnen we de steeds populairdere streaming events hosten.  De cosmopolitische achtergrond geeft een unieke sfeer. In de zomer kunnen we de studio faciliteiten op ons dakterras verplaatsen en een zomers gevoel geven aan interviews of evenementen.


Naast de studio is er ruimte voor 100 tot 120 mensen die live de uitzendingen kunnen volgen. We richten ons op opleiders die centrale gelegen evenementen bieden en aan publieke instanties zoals de gemeente. 


Afhankelijk van de opdrachtgever kunnen we van simpele streaming faciliteiten tot professionele ‘Broadcast Quality’ camera’s inzetten. We kunnen bekende sprekers inzetten en organiseren ook de streaming software en inschrijvingen voor onze opdrachtgevers. Een gespecialiseerd marketing team staat ter beschikking om een zo groot mogelijk publiek te bereiken. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt van ons een maandelijkse nieuwsbrief met interessante en vakgerelateerde artikelen. Je kan je altijd weer uitschrijven indien je deze niet meer wil ontvangen