Een ruimte boeken in de zomer? Ontvang tot wel 40% korting! Meer informatie…

Ruben Olislagers

Als illustrator en ontwerper is Ruben gewend om in beelden te denken. Bovendien weet hij alles van UX Design. Met passie weet hij de beleving van de gebruiker te beïnvloeden om zo’n hoog mogelijke conversie te behalen voor zijn klanten.

Onderwerpen

Usability
Sketch
Photoshop
Infographics
Uitleganimaties

In the huren als

Trainer
1 op 1 coach
Projectbegeleider

Talen

Nederlands
Engels

Over Ruben Olislagers

Mijn naam is Ruben Olislagers en ik maak vanuit mijn eigen bureau UX Design en Visual Design voor grote en kleine bedrijven. Dit doe ik telkens weer met passie voor het vak, waarbij ik de beleving van de gebruiker weet te beïnvloeden om een zo’n hoog mogelijke conversie te behalen voor mijn klanten. Als illustrator en ontwerper ben ik gewend om in beelden te denken. Bovendien weet ik alles van UX Design. Deze skills en kennis komen samen in de infographics en uitleganimaties die ik maak vanuit mijn eigen ontwerpbureau Design al dente, waar ik complexe verhalen visualiseer. Al sinds 2001 geef ik diverse trainingen in UX Design, Interaction Design, Usability, Infographics maken, Adobe Photoshop en de UX-tool Sketch App.

Opdrachtgevers

Interview

Charles Burns. Hij maakt prachtige David Lynch achtige graphic novels. Zijn unieke lijnenspel in zijn illustraties versterken zijn mystieke verhaallijnen.
Ik wil nog een keer een graphic novel of een kleine animatiefilm maken. Mijn kinderen zijn gek op mijn zelf verzonnen verhalen. Het lijkt me leuk om een aantal van deze verhalen uit te brengen met mooie illustraties of als korte animatiefilm.
Blackhole is mijn favoriete graphic novel van Charles Burns, maar het boek ‘Gebruik je hersenen’ is een must have om creatiever en slimmer te werken.
Wandelen in de natuur. Even opladen en alle gedachten loslaten zodat ik daarna vol nieuwe energie aan de slag kan.
Test je werk voordat je met de volgende stap verder gaat.

Vraag informatie aan over Ruben Olislagers

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Ruben Olislagers

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)