Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 7 september! Meer informatie
DutchEnglish
DutchEnglish
Van documentaires tot aan aftermovies; Moen Poeran deelt zijn kennis en ervaring graag met jou! Als videograaf, fotograaf en editor is hij al jaren werkzaam in de creatieve branche én hij weet alle ins en outs van het filmvak.

Ruben van Esterik

Als freelance animator/motion designer, conceptdenker en animatietrainer is Ruben van Esterik al ruim 10 jaar aan het werk in de creatieve branche. Met opdrachtgevers als Videoland en Mentos heeft hij inmiddels een inspirerend portfolio opgebouwd.

Ruben Olislagers

Als illustrator en ontwerper is Ruben gewend om in beelden te denken. Bovendien weet hij alles van UX Design. Met passie weet hij de beleving van de gebruiker te beïnvloeden om zo’n hoog mogelijke conversie te behalen voor zijn klanten. Al sinds 2001 geeft Ruben diverse trainingen in UX Design, Interaction Design, Usability, Infographics maken, …

Ruben Olislagers Read More »

Riaz Abdoelrahman

Als zoon van een filmmaker heb ik al vanaf de wieg kennis gemaakt met het filmvak. Als kind gluurde ik altijd mee met de editors en als tiener was ik betrokken bij diverse televisieproducties, zoals bijvoorbeeld voor de NPO.

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Riaz Abdoelrahman

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)