Boek in de zomer, minimaal 20% korting op jouw ruimte! Meer informatie…

Visual Design

Moen Poeran

Van documentaires tot aan aftermovies; Moen Poeran deelt zijn kennis en ervaring graag met jou! Als videograaf, fotograaf en editor is hij al jaren werkzaam in de creatieve branche én hij weet alle ins en outs van het filmvak.

Moen Poeran Read More »

Ruben van Esterik

Als freelance animator/motion designer, conceptdenker en animatietrainer is Ruben van Esterik al ruim 10 jaar aan het werk in de creatieve branche. Met opdrachtgevers als Videoland en Mentos heeft hij inmiddels een inspirerend portfolio opgebouwd.

Ruben van Esterik Read More »

Ruben Olislagers

Als illustrator en ontwerper is Ruben gewend om in beelden te denken. Bovendien weet hij alles van UX Design. Met passie weet hij de beleving van de gebruiker te beïnvloeden om zo’n hoog mogelijke conversie te behalen voor zijn klanten. Al sinds 2001 geeft Ruben diverse trainingen in UX Design, Interaction Design, Usability, Infographics maken,

Ruben Olislagers Read More »

Paul van Elk

Weg met detailblubber! Ik maak complexe verhalen visueel door heldere en simpele beeldtaal. De essentie in beeld. Mijn kracht ligt bij het bedenken en ontwerpen van infographics, campagnes, logos & huisstijlen.

Paul van Elk Read More »

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Paul van Elk

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)