Boek in de kerstvakantie een ruimte met 20% korting! Meer informatie
DutchEnglish
DutchEnglish

Jouw ideale
vergaderlocatie
in Amsterdam

In het stijlvolle Ambassade Hotel vind je diverse karakteristieke ruimtes voor jouw meeting, training of workshop. Het is de ideale vergaderlocatie in Amsterdam. Laat je inspireren door het uitzicht op de Herengracht en de warme gastvrijheid van het team. Hier komt creativiteit en innovatie samen.

Jouw ideale vergaderlocatie in Amsterdam

Iedere stad heeft zijn unieke charmes, maar Amsterdam is een plaats die er vol van is. Zeker als jouw bedrijf in de buurt gevestigd zit, of voor een groot overleg met mensen van verschillende afdelingen door het land is het een zeer geschikte keuze voor een vergadering. Deze Nederlandse hoofdstad zit namelijk boordevol culturele attracties, charmante cafés en winkels.

De centrale ligging van het Ambassade aan de Herengracht maakt het tot een ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen. Vele musea en bezienswaardigheden zijn te voet te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan de talloze Amsterdamse cafés, restaurants, winkelstraten en de beroemde Amsterdamse bloemenmarkt. Bij het Ambassade Hotel kun je een fiets huren voor € 17,50 per dag. Reserveer er eentje van tevoren of bij de receptie. Het team zal je bovendien een stadsplattegrond van Amsterdam en omgeving geven.

Jouw vergaderruimte in Amsterdam

De spaces hebben een adembenemend uitzicht op de gracht en zijn ideaal voor iedereen die in een ongedwongen, maar sfeervolle omgeving aan de slag wil gaan. Wij hebben vergaderomgeving gecreëerd die tot in de puntjes faciliteert. Er is gekeken naar het juiste meubilair, de juiste kleurstelling en de fijnste faciliteiten om het beste uit je sessie te kunnen halen. Het karakteristieke Ambassade Hotel geeft je energie en motivatie om je volledig te kunnen focussen op je beoogde bijeenkomst.
Dit zijn de populairste ruimtes:
Herengracht-319-AmbassadeHotel

Board Room Herengracht

Per dagdeel (4u)

€ 420,-

The Attic Herengracht

Per dagdeel (4u)

€ 245,-

Een bijzondere vergaderlocatie

De spaces uit het Ambassade Hotel zijn ideaal als je een bijzondere vergaderlocatie in Amsterdam zoekt. Het Ambassade Hotel zorgt namelijk voor een extra dosis creativiteit.  De stijlvolle locatie nodigt uit tot goede gesprekken, nieuwe ideeën en interessante discussies. De inrichting met warme kleuren, bloeiende planten en prachtige kuntwerken aan de muur, werkt enorm inspirerend. Vergaderen in een hotel in Amsterdam was nog nooit zo sfeervol!

Een ruimte boeken in het weekend of in de avond

Goed nieuws: je kunt de ruimtes ook ‘s avonds en in het weekend boeken! Host bijvoorbeeld een gezellige dinner party in Brasserie Ambassade op de dinsdagavond of organiseer een strategische brainstormsessie tijdens de zondagsbrunch! Great ideas start here.

Heb je vragen over onze Jouw ideale vergaderlocatie in Amsterdam? Neem gerust contact met ons op

Food & drinks

Een succesvolle brainstormsessie of vergadering met zakenrelaties vraagt om goede en gezonde voeding. En dat is nou precies waar wij goed in zijn! Bij Space to Create geniet je van heerlijke koffie, thee, frisdranken en vers fruit. Ook bieden wij – in samenwerking met lokale restaurants – diverse smaakvolle menu’s voor jouw lunch en/of diner. Je kunt je productieve bijeenkomst bovendien ook afsluiten heerlijke borrelhapjes en dranken. Met ons borrelarrangement is alles mogelijk voor jouw proostmoment.

Inspiratie & tips

We helpen je graag met het organiseren van een effectieve bijeenkomst. Daarom delen we regelmatig inzichten en handige tips via onze blog.

Word tijd de baas: 5 timemanagement tips

Verder lezen..

Effectief samenwerken: hoe doe je dat?

In deze blog geven we je een aantal tips die ervoor kunnen zorgen dat de samenwerking binnen je organisatie soepel en succesvol verloopt.

Verder lezen..

Boost your meeting | Space to Create

Een goed interview afnemen, hoe doe je dat?

Interviewen is een vak an sich; het is weten wat je vraagt, hoe je het vraagt en wanneer je het vraagt. Dit zijn onze tips!

Verder lezen..

Digitaal vergaderen: bereid je meeting goed voor

Online vergaderingen; we kunnen er tegenwoordig niet meer omheen. Een goede online meeting vraagt overigens om de juiste voorbereiding. Met deze tips & tools kun jij effectief aan de slag!

Verder lezen..

Vergroen je kantoor: dit zijn de fijnste plantjes voor je werkplek

Planten zorgen niet alleen voor gezelligheid, maar hebben ook vele voordelen voor jouw werkplek. Wat is jouw favoriet?

Verder lezen..

Space to Create

Brainstormen, hoe doe je dat?

Snel, veel kwantitatieve ideeën bedenken. Dat is in essentie wat brainstormen inhoudt. Maar, hoe organiseer je zo’n sessie eigenlijk? Wij zetten alle informatie op een rijtje voor je.

Verder lezen..

Jouw ideale vergaderlocatie in Amsterdam

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)