Een ruimte boeken in de zomer? Ontvang tot wel 40% korting! Meer informatie…

Voor opleiders & Trainers

Space to Create werkt al jarenlang samen met diverse opleiders en trainers, waardoor we precies weten wat je nodig hebt voor een succesvolle trainingsdag. 

CEntrale locatie

Hybride Training

e-learning studio

Netwerken

Ontzorging

Creatieve Spaces

Toplocatie voor trainers en cursisten

Al vele jaren ondersteunen we opleiders in het organiseren van hun trainingen. We weten daardoor precies waar de pijnpunten liggen. Je wilt happy cursisten, waarbij een positieve review enorm belangrijk is. Voor ons is het daarom van groot belang dat onze gasten een geweldige beleving hebben. Die beleving bieden wij door de unieke trainingslocatie in Utrecht, een warm ontvangst en een gezellige ‘down to earth’ sfeer. Daarnaast staan we altijd op ieder moment van de dag klaar voor de trainer en cursisten.

Aantrekkelijke tarieven

We maken samen met jou een schatting van het gemiddelde aantal boekingen per jaar. Op basis daarvan bepalen we het tarief: zo betaal je nooit teveel. Als het aantal boekingen na een jaar significant afwijkt van wat we hadden gedacht, kijken we samen naar de cijfers van de afgelopen 12 maanden en passen we het tarief eventueel aan.

Neem contact met ons op

Heb je vragen, ben je benieuwd naar een samenwerking of wil je eerst even langskomen voor een rondleiding? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

ORGANISEER EEN SUMMER SCHOOL

Voor cursisten die juist in de zomer willen doorleren, zoals studenten die hun studie niet afgerond hebben, die in een tussenjaar snel een nieuwe vaardigheid willen opdoen of omscholers, biedt een intensieve bootcamp van 2 tot 4 weken een gouden kans. Dit is dé manier om een nieuwe doelgroep aan te spreken. Hoe meer je boekt, hoe meer korting je op de ruimte krijgt! (Geldig voor boekingen tussen 6 juli – 1 september)

1 dag = 20% korting

4 dagen = 25% korting

5 dagen = 30% korting

10 dagen = 40% korting

Inclusief afsluiting met bubbels

Veelgestelde vragen

Plan je regelmatig meerdere trainingsdagen bij ons? Dan kom je misschien in aanmerking voor een partnertarief. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
We hebben diverse iMacs beschikbaar die je kunt bijboeken. We zorgen dat deze op de trainingsdag klaarstaan voor je cursisten in de ruimte.

Ja, je kunt je eigen banners, notitieboekjes, pennen, etc. bij ons opslaan en wij leggen ze voor je klaar in de ruimte op de dag van de training.

Jazeker! We kunnen borrels, proeverijen, diners en nog veel meer voor je organiseren. Bekijk onze food & drinks pagina voor alle mogelijkheden, en neem gerust contact met ons op om te overleggen over een feestelijke afsluiting van de training.
Ja, je kunt de ruimte zelf op slot doen als je even weggaat. Loop langs een van onze collega’s om de ruimte weer voor je te openen.
Jazeker! Onze collega’s staan klaar om je cursisten bij aanvang op te vangen, een korte uitleg te geven over de locatie en ze te begeleiden naar de juiste ruimte.
(Bijna) alle ruimtes zijn voorzien van flexibele tafels die gemakkelijk te verschuiven zijn, zodat je de indeling makkelijk kunt inrichten zoals jij dat wilt. Laat het ons van tevoren weten, dan zorgen wij dat de ruimte op de trainingsdag precies naar jouw wens is ingericht. Zo hoef jij je daar geen zorgen meer over te maken en op de dag zelf niet meer te schuiven!
Ja, ons team staat klaar om je te helpen met de techniek. Denk bijvoorbeeld aan het aansluiten van de laptop op het grote scherm en de techniek bij hybride trainingen.
Onze locatie aan het Stationsplein is supermakkelijk bereikbaar met de trein, te voet of met de fiets. Er zijn ook diverse parkeergarages in de buurt. Check onze routepagina voor meer info.
Ja, we hebben een lift en alle ruimtes op onze verdieping zijn gelijkvloers. Daarnaast is er een invalidentoilet aanwezig.
Ja, we hebben comfortabele, volledig verstelbare stoelen, klimaatbeheersing, en in sommige ruimtes zelfs zit-sta-tafels. Daarnaast zijn er genoeg plekken om je even terug te trekken. Of maak een wandeling in het Moreelsepark om de hoek, zodat jij en je cursisten na een korte pauze weer fris aan de slag kunnen.
We maken het je zo makkelijk mogelijk: vul ons speciale format hiervoor in en wij kunnen de gehele reeks zo voor je importeren.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je eerst even komen kijken voor je een ruimte boekt? Neem dan contact met ons op!

STUDIO UTRECHT CS

Studio Utrecht CS heeft alles in huis om jouw podcast, webinar, e-learning of remote meeting tot een succes te maken. Met uitzicht over het Stationsplein, veel licht en professionele apparatuur, hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Create your podcast

Prijs op aanvraag
 • Hoogwaardige kwaliteit microfoons Camera’s in vaste setting of flexibel.
 • Technische ondersteuning Een creatieve space naar keuze (1 dagdeel)
 • Indien gewenst: promotie via social media van Space to Create.

Het editen uit handen geven? Ook dat is bij ons mogelijk.

Create your webinar

Prijs op aanvraag
 • Hoogwaardige kwaliteit microfoons 
  Camera’s in vaste setting of flexibel 
 • Technische ondersteuning
  Een creatieve space naar keuze (1 dagdeel) 
 • Indien gewenst: online en offline promotie via de kanalen van Space to Create

Create your e-learning

Prijs op aanvraag
 • Hoogwaardige kwaliteit microfoons
 • Camera’s in vaste setting of flexibel
 • Technische ondersteuning Een creatieve space naar keuze (1 dagdeel)
 • Indien gewenst: promotie via social media van Space to Create

Het editen uit handen geven? Ook dat is bij ons mogelijk.

Create your remote space

Vanaf €200
 • iMac-computer
 • 360 graden Meeting Owl
 • Technische ondersteuning

Exclusief ruimte

Meest centrale locatie in het land

Je vindt ons op Stationsplein 90, pal tegenover station Utrecht Centraal. Vanuit de trein stap je dus zo naar binnen. Naast openbaar vervoer, vind je diverse parkeerplaatsen en fietsenstallingen in de buurt. Ook hebben wij een douche, dus voor de Utrechtse locals wordt een fietstocht of hardloopsessie ook aangemoedigd!

Met deze opleiders werken we al samen

Download de brochure voor opleiders en trainers

Vul je naam en emailadres in en je ontvangt de brochure meteen in je inbox.

plan je proeverij- vraag een offerte aan

Vul het formulier in en je ontvangt een bevestiging per mail.

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Voor opleiders

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)