Boek in de zomer, minimaal 20% korting op jouw ruimte! Meer informatie…

Voor opleiders

Space to Create biedt trainingsruimtes die van alle gemakken voorzien zijn. Onze focus ligt op het optimaal ondersteunen van jouw training. Dat is niet alleen op de trainingsdag zelf, maar begint al vanaf de planning. 

Wat we doen

Of je nu een vergadering, training, creatieve brainstorm of een groot evenement wilt organiseren; wij zorgen dat je de juiste space hebt en zo min mogelijk omkijken hebt. Daarom zijn alle basisfaciliteiten bij ons standaard beschikbaar voor iedere boeking, en ontbreekt het jouw trainers en cursisten aan niets. 

Al vele jaren ondersteunen we opleiders in het organiseren van hun trainingen.  We weten daardoor precies waar de pijnpunten liggen. Je wilt happy cursisten, waarbij een positieve review “key” is. Voor ons is het daarom van groot belang dat onze gasten een geweldige beleving hebben. Die beleving bieden wij door de unieke locatie, een warm ontvangst en een gezellige down to earth sfeer. Daarnaast staan we altijd op ieder moment van de dag klaar de trainer of cursisten bij te staan voor hulp.

Tarieven

Vanaf 50 boekingen per jaar is er een staffelkorting mogelijk, met als hoogste staffel een per persoon tarief van  €47,50 voor de hele dag en €30,- per persoon voor de halve dag.

Tarieven zijn inclusief koffie, thee, fris, fruit, snacks. Alle ruimtes zijn standaard uitgerust met whiteboards, flip-overs, 65 – 75 inch tv’s en meer. 

Extra faciliteiten

Het boekingsproces

Het succes van een vlekkeloos proces rondom de planning zit hem in goede communicatie en anticipatie. We staan daarom graag direct in contact met de planningscoördinatoren van onze partners. We weten dat het een flinke taak is voor een opleider om zo’n planning geolied te laten verlopen. Tot vlak van tevoren kan je zomaar een aantal inschrijvingen erbij krijgen, of kan blijken dat een training verplaatst moet worden. We hebben een handige workflow ontwikkeld om dit proces zo goed mogelijk te ondersteunen. Zo kan je bij ons al je geplande trainingsdata inplannen, en controleren wij op verschillende momenten met de opleider wat het aantal inschrijvingen is en of er de verwachting is dat de training door zal gaan of verplaatst zal worden.

Locatie

Direct tegenover Station Utrecht CS hebben wij 1340 m2 aan werkplekken, vergader- en trainingsruimtes. Daarmee zijn wij een van de meest bereikbare locaties met het OV in, met Utrecht als middelpunt van het spoorlijn-net van Nederland. Daarnaast zijn er meerdere grote parkeergarages direct naast onze locatie waardoor je altijd een parkeerplek hebt. 

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Voor opleiders

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)