Een ruimte boeken in de zomer? Ontvang tot wel 40% korting! Meer informatie…

Wifi = werkplek; ontdek onze coworking spaces in hartje Utrecht


Van de eerste open kantoren tot de opkomst van de hokjescultuur; de moderne werkplek is de afgelopen eeuw ingrijpend veranderd. Toch is geen enkele shift zo belangrijk geweest als de opkomst van coworking spaces.  En terecht: deze way of working biedt namelijk heel wat voordelen voor werknemers, freelancers én bedrijven.

Coworking

Een coworking space is een gezamenlijke werkruimte. Het is een alternatief voor werken vanuit huis, maar heeft eigenlijk veel meer voordelen. Het is niet alleen een gemeenschappelijke ruimte waar je werkt, maar ook een plek waar je klanten kunt ontvangen op een professionele manier.

Een shotje motivatie, iemand?

Weg met de sociale isolatie van het thuiskantoor! In een coworking-omgeving kan je tenminste met andere mensen praten en netwerken en zo nieuwe ideeën opdoen. Onderzoek toont aan dat deze interactie een bepaalde energie en mindset genereert, waardoor mensen die flexplekken gebruiken effectiever zijn. Je wordt immers omringd door andere hardwerkende professionals zoals jij, wat zorgt voor extra motivatie. Added bonus; je beschikt over fijne voorzieningen die je helpen om je productiviteit te verhogen.

Structuur

Werk je weleens thuis? Dan weet je dat het heel makkelijk is om afgeleid te raken tijdens het thuiswerken. Het is nou eenmaal niet eenvoudig om efficiënt te werken wanneer je aandachtszoekende huisdier of je borende buurman je afleidt. Door je werk- en privéleven te scheiden, kan je makkelijker structuur in je leven brengen en je volledig focussen op de opdracht waar je mee bezig bent.

Bindingsangst? Snappen we.

Wellicht bind je je niet graag aan een vaste werkplek. Dankzij ons flexibele aanbod kun je kiezen wat voor jou en jouw bedrijf werkt. Huur een flexplek van maand tot maand of zelfs dagelijks als je dat wilt. Kies je eigen werktijden en bepaal zelf je schema. Coworking past zich aan jouw behoeften aan.

Kostenplaatje

Als kleine onderneming of freelancer heb je natuurlijk al genoeg kosten om je druk over te maken. Onze coworking-ruimtes zijn de ideale manier om te besparen op bepaalde kosten. Door een coworking-ruimte te huren spaar je overheadkosten uit en dat is weer een zorg minder. Doei extra rekeningen van nutsbedrijven of serviceproviders!

Al overtuigd?

Huur een flexplek bij Space to Create en profiteer van onze faciliteiten. Zien we je snel?
Bel gerust voor meer informatie en/of kom een keer langs!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt van ons een maandelijkse nieuwsbrief met interessante en vakgerelateerde artikelen. Je kan je altijd weer uitschrijven indien je deze niet meer wil ontvangen

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Wifi = werkplek; ontdek onze coworking spaces in hartje Utrecht

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)