Een ruimte boeken in de zomer? Ontvang tot wel 40% korting! Meer informatie…

Meeting

Yes, je bent een stap dichterbij je gratis meeting! Of het nu gaat om brainstormsessies, het uitwerken van ideeën of het bespreken van concepten: wij bieden je de ruimte! Download de brochure voor een impressie.

Oké, maar hoe ontvang ik die gratis meeting?
We hebben verschillende ruimtes aan het Stationsplein. Als je een ruimte boekt, kun je code ’SPACE’ toevoegen in het opmerkingenveld. Wij nemen dan persoonlijk contact op om de tweede meeting in te plannen! See you soon!

Out of the box
We zijn een gezellige, energieke club met een informele sfeer. Wij geloven dat het belangrijk is om een goede locatie te hebben voor een meeting. Van een rommelige ruimte krijg je namelijk geen creativiteit. Wij bieden je inspirerende en verfrissende spaces zodat jij op een relaxte manier kan werken. Dus, leg de brochure met je standaard vergaderlocaties aan de kant en denk out-of-the-box!

What’s in it for you?
Bij ons vind je alles wat je hebt om ontspannen en gefocust aan de slag te gaan:

⊹ Onbeperkt koffie (ja, ook inclusief cappuccino’s en latte macchiato’s)
⊹ Onbeperkt thee, fris, fruit & snacks
⊹ Een presentatiescherm/ beamer
⊹ Flip-overs
⊹ Whiteboard-walls
⊹ Snelle wifi 
⊹ Een Apple TV
⊹ Veel daglicht 
⊹ Een professioneel team dat altijd voor je klaarstaat
⊹ Geweldig uitzicht op het Stationsplein in Utrecht 
⊹ First aid box met o.a. markers, pennen, post-its, masking tape & whiteboardwissers

Goede ligging
Met een mooi uitzicht over het Utrecht CS zitten we op een van de centraalste locaties van Nederland. Of je nu met de auto of de trein komt, je stapt zo naar binnen. Vlak in de buurt vind je een enorm aanbod aan winkels, cafés, restaurants en andere gelegenheden. Je kunt je meeting dus makkelijk combineren met een terrasje, dinertje of shop-middagje.

Let’s get in touch!
Wij zorgen ervoor dat jij het optimale uit je space kunt halen. Wil je gebruik maken van extra diensten aan zoals lunches, borrels, notitieboeken en iMacs? Neem gerust contact op en wij helpen je verder.

Goede ligging
Met een mooi uitzicht over het Utrecht CS zitten we op een van de centraalste en best bereikbare locaties van Nederland. Of je met de auto of de trein komt, jij stapt zo naar binnen. Vlak in de buurt vind je een enorm aanbod aan winkels, cafés, restaurants en andere gelegenheden. Je kunt je meeting dus makkelijk combineren met een andere activiteit.

Let’s get in touch!
Wij zorgen ervoor dat jij het optimale uit je space kunt halen. Wil je gebruik maken van extra diensten aan zoals lunches, borrels, notitieboeken en iMacs? Neem gerust contact op en wij helpen je verder.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Download de brochure over onze kantoren

Vul je naam en emailadres in en je ontvangt de brochure meteen in je inbox.

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Meeting

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)