Meeting

Leg de brochure met je standaard vergaderlocaties aan de kant en denk out-of-the-box! Of het nu gaat om brainstormsessies, het uitwerken van ideeën of het bespreken van concepten: wij bieden je een inspirerende space!

Meeting rooms
Het is belangrijk om een goede locatie te hebben voor een meeting. Van een rommelige ruimte krijg je geen creativiteit. Wij bieden je inspirerende en verfrissende space zodat jij op een relaxte manier kan werken. Ben je op zoek naar een ruimte met veel daglicht? Check onze Board Space! Liever een ruimte met wat meer privacy? Onze Library Space is de perfecte keuze voor jou. 

What’s in it for you?
Space to Create is een energieke, gezellige plek waar je je gang kunt gaan. Geniet van onze huiselijke, informele sfeer. Make yourself at home! Bij ons vind je alles wat je hebt om ontspannen en gefocust aan de slag te gaan:

⊹ Onbeperkt koffie (ja, ook inclusief cappuccino’s en latte macchiato’s)
⊹ Onbeperkt thee, fris, fruit & snacks
⊹ Een presentatiescherm/ beamer
⊹ Flip-overs
⊹ Whiteboard-walls
⊹ Snelle wifi 
⊹ Een Apple TV
⊹ Veel daglicht 
⊹ Een professioneel team dat altijd voor je klaarstaat
⊹ Geweldig uitzicht op het Stationsplein in Utrecht 
⊹ First aid box met o.a. markers, pennen, post-its, masking tape & whiteboardwissers 

Goede ligging
Met een mooi uitzicht over het Utrecht CS zitten we op een van de centraalste en best bereikbare locaties van Nederland. Of je met de auto of de trein komt, jij stapt zo naar binnen. Vlak in de buurt vind je een enorm aanbod aan winkels, cafés, restaurants en andere gelegenheden. Je kunt je meeting dus makkelijk combineren met een andere activiteit. 

Let’s get in touch!
Wij zorgen ervoor dat jij het optimale uit je space kunt halen. Wil je gebruik maken van extra diensten aan zoals lunches, borrels, notitieboeken en iMacs? Neem gerust contact op en wij helpen je verder.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Meeting

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)