Een ruimte boeken in de zomer? Ontvang tot wel 40% korting! Meer informatie…

Een succesvolle meeting plannen? Dit heb je nodig

Een efficiënte, succesvolle vergadering is natuurlijk altijd je doel, maar in de praktijk wil dat nog wel eens anders uitpakken. Onder andere de tools die je tot je beschikking hebt spelen een belangrijke rol in het succes van je meeting. We zetten de belangrijkste ingrediënten voor je op een rijtje:

Een fijne, creatieve omgeving

Er is niets zo vervelend als achtergrondgeluiden tijdens een belangrijke meeting. Denk aan het verkeerslawaai buiten of mensen die praten in de gang. Het is daarom van groot belang om een stille, afgesloten ruimte te vinden waar je privé-onderwerpen kunt bespreken zonder gestoord te worden. Maar laten we ook niet vergeten dat een ruimte met natuurlijk licht, kleur, planten en andere visuele elementen de creativiteit van je team kan aanwakkeren – wat essentieel is om tot oplossingen van complexe problemen te komen. Dus zoek een ruimte die zowel geluiddicht als inspirerend en creatief is.

Must-haves voor creatieve sessies

Great ideas moet je opschrijven! Zo kun je met je team verder werken en brainstormen. Schrijf het uit op een whiteboard wall, stem met dot voting-stickers, brainstorm erop los met post-its en zorg dat iedereen erbij kan zijn, zelfs je collega’s op afstand via bijvoorbeeld remote-apparatuur. 


Bij Space to Create vind je al deze must-haves in elke vergaderruimte. Bonustip: als je aan een nieuw, creatief concept wilt werken, boek dan de Strategy Space. Deze ruimte is speciaal ingericht om creativiteit en samenwerking te stimuleren, met whiteboard walls, prikbord muren en een speciale creatieve hoek, heb je alles wat je nodig hebt om je ideeën verder uit te werken.

Comfortabel zitten

Het is belangrijk om comfortabele stoelen te hebben als je een lange tijd moet zitten, zoals tijdens vergaderingen. Dit helpt om gezondheidsrisico’s te minimaliseren. Kies voor goede stoelen en kijk ook naar de verstelbaarheid van je bureau, zodat je het ook als sta-bureau kunt gebruiken. 

Bij Space to Create zit je in stijl op de heerlijke Herman Miller stoelen: ergonomische stoelen die jouw rug ondersteunen, zodat je je voeten plat op de grond kunt houden en je ellebogen gemakkelijk 90 graden gebogen kunt houden voor een comfortabele en gezonde vergader-ervaring. 

Effectief samenwerken

Het is belangrijk om de goede tools en ruimte te hebben voor jouw meeting, maar de echte sleutel tot succes is effectief samenwerken met je team. Een goed communicerend team signaleert problemen snel en lost ze zelfstandig op. Hierdoor bereik je jouw doelen en groei je als bedrijf. In de blog: Effectief samenwerken, hoe doe je dat? Geven we je tips.

Ontdek onze creatieve vergaderruimtes

Op zoek naar een fijne vergaderruimte met alle bovenstaande elementen? Bekijk onze lichte, creatieve ruimtes, centraal gelegen aan het Stationsplein.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je ontvangt van ons een maandelijkse nieuwsbrief met interessante en vakgerelateerde artikelen. Je kan je altijd weer uitschrijven indien je deze niet meer wil ontvangen

Netwerkevent 6 april

Breid je netwerk uit bij Space to Create! Kom naar onze gratis netwerkborrel op donderdag 6 april.

Een succesvolle meeting plannen? Dit heb je nodig

* Externe lunch wordt door ons georganiseerd bij een selectie van restaurants in de buurt (max 5 min lopen)